Archief

De vijanden van de Joden in alle naties zullen zich eensgezind verzamelen om Israël te verpletteren

Mijn zeer geliefde dochter, de tijd van de profetieën, voorzegd in het Oude Testament met betrekking tot het lot van de Joden, gaat binnenkort duidelijk worden.

Wanneer de vrijheid om te spreken ontnomen wordt, wordt de waarheid verborgen gehouden

Mijn zeer geliefde dochter, de profetieën – waarbij aan de vrijheid van de naties, die hen toelaat onbelemmerd te spreken, een einde gemaakt wordt – staan op het punt geopenbaard te worden.

H. Maagd Maria: Een liefhebbende God zou geen conflict voortbrengen of een breuk veroorzaken

Mijn lieve kinderen, jullie moeten in deze tijd bidden voor al Gods zieners in de wereld. Zij lijden veel en zowel binnen als buiten hun missies werd tweedracht gezaaid. 

Hoe belangrijk jullie bezittingen op deze aarde ook voor jullie zijn: ze zijn niets waard

Mijn zeer geliefde dochter, tijdens de veranderingen die zeer spoedig in de wereld zullen opduiken, mag niemand ooit vergeten dat het God was die de wereld schiep en dat het alleen door Zijn hand en door Zijn macht zal zijn dat de wereld, zoals jullie deze kennen, tot een einde zal komen.

Mijn priesters, jullie mogen Mij niet beledigen door Mij als een leugenaar uit te roepen

Mijn zeer geliefde dochter, Ik moet jullie duidelijk maken dat velen onder jullie, die hard werken om Mijn heilig woord uit te dragen en te verspreiden, meer dan ooit aangevallen zullen worden door zelfbenoemde deskundigen die deze boodschappen als onbelangrijk zullen afdoen.

Diegenen die de wetten van God naleven, zullen gedemoniseerd en opgespoord worden

Mijn zeer geliefde dochter, Mijn kinderen moeten begrijpen dat de beproevingen, die zij in Mijn naam te verduren krijgen, hen alleen maar sterker zullen maken.

Mij zullen ze geen kroon van smaragden of edelstenen opzetten

Mijn zeer geliefde dochter, Ik Ben Christus, de Redder van het menselijk ras en Ik zal spoedig Mijn kroon opnemen en eindelijk over de aarde regeren.

Mijn geliefde priesters en gewijde dienaren, vrees Mijn woord niet

Mijn zeer geliefde dochter, de vervolging van Mijn profeten en zieners wordt heviger nu het verzet tegen de boodschappen toeneemt.

God de Vader: Ik bied jullie de meest volmaakte toekomst aan

Mijn liefste dochter, het Licht van Mijn liefde valt vandaag de dag over de aarde in de hoop dat het hart van Mijn kinderen bewogen kan worden.

De ene helft zal niet van de waarheid afwijken. De andere helft zal de waarheid verdraaien

Mijn zeer geliefde dochter, denk er bij elke strenge boodschap, die Ik geef aan al Gods kinderen, altijd aan dat Mijn liefde steeds barmhartig is.

H. Maagd Maria: Jullie moeten bidden dat die arme zielen, die doorgaan Mijn Zoon te kruisigen, zich afkeren van de zonde

Mijn kind, al Mijn kinderen die van Mijn Zoon houden, moeten zich nu, in deze tijd van tweedracht in de wereld, in gebed verenigen.

Deze groep van twaalf, die machtige naties vertegenwoordigt, zijn een belediging voor het bestaan van Mijn twaalf apostelen

Mijn zeer geliefde dochter, er worden Mij, de Redder van de mensen, veel beledigingen naar het hoofd geslingerd en deze liggen bedekt onder een sluier van bedrog.

In elke hoek van de aarde zal de beroering overduidelijk worden en enkel een blinde zal de veranderingen niet kunnen zien

Mijn zeer geliefde dochter, er is slechts één weg naar het Eeuwig Leven en dat is door Mij, Jezus Christus. Er zijn echter veel paden die naar Mij leiden.

Ik heb een boodschap die Ik moet meedelen aan het Amerikaanse volk

Mijn zeer geliefde dochter, Ik heb een boodschap die Ik moet meedelen aan het Amerikaanse volk.

Een aantal gebeurtenissen aangaande de Kerken, die Mij eren in de wereld, zullen aan de oppervlakte beginnen te komen

Mijn lieve mystieke echtgenote, Mijn zeer geliefde dochter, jouw beproevingen hebben je nieuwe kracht geschonken en de hartstocht die nodig is om het hart van velen te raken.

De doornenkroning tijdens Mijn kruisiging is symbolisch

Mijn zeer geliefde dochter, de doornenkroning tijdens Mijn kruisiging is symbolisch voor de eindtijd.

Rooms-katholieken zullen Missen moeten opdragen in toevluchtsoorden of beschutte kerken

Mijn zeer geliefde dochter, jullie moeten samenkomen en zoeken naar die zielen die onwetend zijn over de waarheid.

Ik beloof jullie plechtig dat de overgang gezwind zal gebeuren

Mijn zeer geliefde dochter, het is belangrijk er altijd aan te denken dat wanneer jij lijdt, het niet enkel jou pijn is die je voelt. Het is Mijn pijn die je ondergaat. 

Wereldwijde vaccinatie: één van de meest verdorven vormen van volkerenmoord ooit gezien sinds de dood van de Joden onder Hitler

Mijn zeer geliefde dochter, hoe kan de waarheid jullie shockeren. Hoewel jullie Mijn heilig woord aanvaarden, is het pas wanneer de profetieën – die Ik aan jou openbaar – zich verwezenlijken, dat jullie de ernst inzien van deze missie om de zielen te redden.

Deze vaccinatie zal vergif zijn en zal in het kader van een wereldwijd gezondheidsplan aangeboden worden

Mijn zeer geliefde dochter, in slechts twee jaar tijd werden nu miljoenen zielen bekeerd en gered door deze missie. Jouw lijden alleen heeft, zoals Ik jou beloofde, tien miljoen zielen gered. 

Ik heb jullie hulp nodig. Net zoals Ik Mijn apostelen en leerlingen nodig had toen Ik op de aarde rondliep

Mijn zeer geliefde dochter, Mijn leerlingen, gewijde dienaren en leden van de geestelijkheid verzamelen zich nu over de hele wereld als reactie op deze oproep van de Hemel.

Een groot deel van de mensheid zal gelouterd worden en zal dan klaar zijn voor het langverwachte Tijdperk van Vrede

Mijn zeer geliefde dochter, de hele wereld zal de veranderingen voelen aangezien elk land een roerloosheid en een gevoel van verwachting zal ervaren. Velen zullen echter niet begrijpen waarom dit zich voordoet.

God de Vader: De hiërarchie van al de engelen in de Hemel verzamelt zich op dit moment aan de vier hoeken van de aarde

Mijn liefste dochter, de hiërarchie van al de engelen in de Hemel verzamelt zich op dit moment aan de vier hoeken van de aarde. 

De aarde zal kreunen van pijn terwijl de Antichrist zijn intrede voorbereidt

Mijn zeer geliefde dochter, de wereld moet zich nu voorbereiden op de grote veranderingen, die Ik heb toegelaten, om de mensheid voor te bereiden op de Tweede Komst.

De weg naar Mijn eeuwig Koninkrijk ligt bezaaid met scherpe stenen en rotsblokken

Mijn zeer geliefde dochter, laat niemand ooit denken dat hij sterk kan blijven in zijn geloof zonder om de rechtmatigheid te moeten strijden.

Weldra zal de zonde niet meer bestaan. De gesel van de zonde zal tot het verleden behoren.

Mijn zeer geliefde dochter, wanneer zielen Mij afvallen en wanneer zij bezwijken voor de zonde, mogen zij nooit bang zijn voor Mij.

H. Maagd Maria: Keer om en vraag Mijn Zoon om jullie naar Zijn grootse Barmhartigheid te leiden

Mijn kind, de duisternis die over de wereld valt, zal op een aantal manieren zichtbaar worden.

Jullie hebben de wapenrusting gekregen. Maak er gebruik van!

Mijn zeer geliefde dochter, jullie moeten nu opstaan en jullie in liefde verenigd verzamelen om jullie voor te bereiden op de moeilijke tijden die in het verschiet liggen.