Archief

Bereid jullie voor op de Waarschuwing, de verlichting van het geweten

Mijn zeer geliefde dochter, vanavond heb je de genaden ontvangen om je sterker te maken om met deze heilige taak door te gaan. 

Hoe gemakkelijk is het om te zondigen

Mijn geliefde dochter, vandaag heb je eindelijk de gevaren ingezien die uitgaan van de Bedrieger wanneer je niet op je hoede bent. 

Het dragen van Mijn kruis

Ja, Mijn geliefde dochter, Ik ben het. Het is voor jou een lang leerproces geweest en je zult verder gevoed worden met de kennis van de waarheid door de gave van de Heilige Geest die je ziel vervult. 

De manier om de Hemel binnen te treden – De functie van het lijden

Mijn geliefde dochter, de manier waarop Ik met jou communiceer, begint te veranderen. 

De waarschuwing – De Tweede Komst is nabij – De kans om jullie zielen te redden

Mijn dochter, gisteren was Mijn boodschap hard. Velen die het lezen zullen zeggen: ‘ Dit is niet de manier waarop de Heer spreekt ‘. Maar hoe weten zij dit? 

2011: Het jaar van de zuivering

Mijn geliefde dochter, eindelijk herenigen we ons. Het is nu een aantal dagen geleden dat je in de geestesgesteldheid was om Mijn boodschappen te ontvangen. 

Waarom de Waarschuwing een groot geschenk is voor de mensheid

Waarom zijn deze boodschappen beangstigend?

Mijn geliefde dochter, als de mensen deze boodschappen horen, zullen zij deze in twijfel trekken, betwisten en ze weerleggen. 

Media en andere aanstaande censuur

Mijn geliefde dochter, de tijd is rijp voor weer een ander jaar waarin Mijn geliefde kinderen meer van Mij zullen vernemen over hoe hun leven aan te passen zodat de mensheid klaar zal zijn wanneer Ik als Rechter kom.